Opće informacije o programima

Kroz individualno i grupno usavršavanje, mentorstvo, savjetovanje i druge poslovne događaje, nudimo, ako je potrebno, i u suradnji s domaćim i stranim partnerima, stjecanje novih znanja i uvid u najbolje prakse. Pored redovitih programa osposobljavanja i drugih događaja prezentiranih na ovom portalu, možemo analizirati i pripremiti program osposobljavanja i/ili mentorstva posebno za vas, te odabrati najprikladniji način učenja ili kombinaciju nekoliko metoda. Možete birati između klasičnih grupnih programa, individualnih treninga, treningom u pojedinoj tvrtki ili za pojedinačno tvrtko, između online seminara i konzultacijama, poslovnim igrama i simulacijama, studijskim posjetama u Sloveniji i inozemstvu i slično.

Programi osposobljavanja mogu biti samostalni ili za zahtjevnije teme modularni, koji se sastoje od nekoliko modula. U suradnji s našim partnerima mogu se organizirati na različitim jezicima i u različitim zemljama.

Ako vas zanima određeno stručno područje i to nemamo u našem redovitom programu ili ne postoji poznati datum predviđenog treninga na vašem jeziku ili u vašoj zemlji, kontaktirajte nas.

Partnerstvo

Uspostavili smo već partnerstva s mnogim stručnjacima i organizacijama. Ali uvijek smo otvoreni za nova partnerstva i nove oblike suradnje. Pročitajte pojedinosti na stranici Partnerstvo.

Redoviti suvremeni programi

Preko naših usposabljanj in strokovnih vsebin, dostopnih preko tega portala vam nudimo vpogled v najsodobnejše poslovno-razvojne strokovne vsebine, poslovne prakse, metodologije in orodja. Vsebine pripravljajo domači in tuji strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami.

Da bi ostali na tekočem s trendi programov in metod usposabljanja se občasno vključujemo tudi v evropske ter druge izobraževalne in raziskovalne projekte, kjer s tujimi partnerji analiziramo in/ali razvijamo nova orodja in programe, izmenjujemo izkušnje ter preskušamo nove metode usposabljanja za različne ciljne skupine, za različna poslovna področja ter za različne poslovne namene.

Vsebine naših rednih programov lahko spremljate na strani z opisi programov.

Osposobljavanje po mjeri

Usposabljanje po meri naročnika poteka na osnovi predhodne analize stanja in potreb naročnika.

Odvisno od posameznega naročnika poteka usposabljanje lahko:

  • za več vsebinskih področij in v sodelovanju z drugimi našimi partnerji;
  • v večih zaporednih terminskih obdobjih;
  • za enega udeleženca ali tudi za več internih skupin udeležencev;
  • na lokaciji po izbiri naročnika in/ali v kombinaciji z učenjem, svetovanjem in mentorstvom na daljavo; ter
  • v kombinaciji usposabljanja, svetovanja, mentorstva in coachinga.

Za več informacij o možnostih usposabljanja po vaši meri nas kontaktirajte telefonsko v času uradnih ur ali preko obrazca Poizvedba.

Obrazovni i poslovni turizam

V skladu z vašo strategijo, potrebami in področji dela vam v sodelovanju s tujimi poslovnimi partnerji svetujemo:

  • pri izbiri ogleda dobrih praks v želenem sektorju in v želeni državi;
  • udeležbo na specializiranih strokovnih usposabljanjih in dogodkih;
  • pri identificiranju potencialnih partnerjev in organiziranju poslovnih srečanj s potencialnimi partnerji v tujini.

Za namene študijskih poslovnih poti imamo že vpeljano partnerstvo v Združenem Kraljestvu za dva programa z naslovom (1) londonski maloprodajni safari ter (2) študijski obisk londonskega tehnološkega mesta. Več informacij o obeh programih dobite, če sledite povezavi posameznega programa.

Pri izbiri izobraževalnih programov v tujini imate v posameznih primerih tudi možnost koriščenja evropskih sredstev, npr. za mlada podjetja, ne starejša od treh let ali za podjetja, ki se spogledujejo z azijskim trgom.

Zgoraj navedene storitve dopolnjujejo naša usposabljanja in dogodke, močno pa se povezujejo tudi z našimi svetovalnimi področji. Priporočamo, da so zgoraj navedene storitve sestavni del naših ostalih svetovanj, ker vam bomo tako najlaže zagotovili kakovostno izbiro izobraževalnega ali poslovnega programa v tujini, ki bo v skladu z vašo strategijo in za vaše konkretne razvojne potrebe.

Za več informacij obiščite stran izobraževalni in poslovni turizem in/ali nas kontaktirajte.

Alternativne poslovne prakse

Spogledujemo se tudi s komplementarnimi metodami reševanja poslovnih situacij, med drugim s poslovnimi sistemskimi postavitvami, ki jih postopoma vpeljujemo v vse naše programe usposabljanja in svetovanja. Tako s pomočjo poslovne sistemske simulacije damo udeležencem možnost vpogleda v polja skritih povezav, ki lahko podpirajo ali pa zavirajo uspešnost poslovanja podjetja ali organizacije, uspešnost nastopa na posameznem tržišču, uspešnost blagovne znamke, uspešnost projekta, uspešnost poslovnega partnerstva ipd. in sicer, ne glede na to ali se tega zavedate ali ne. Metoda poslovnih sistemskih postavitev je uporabna v različnih poslovnih situacijah in za različne namene, izvesti pa jo je možno tudi samostojno v okviru samostojnega dela s posameznim podjetjem ali organizacijo. Kontaktirajte nas za više informacije.

S komplementarnimi metodami v poslovnih praksah zaokrožamo področja znanj, ki bi jih po našem mnenju sodobni vodja moral poleg svojega specialističnega strokovnega področja imeti, tj. strokovne podlage iz partnerskih, mednarodnih in prodajnih strategij, razumevanje odprtih inovacij, digitalnega gospodarstva, duhovnost v vodenju in poslovanju ter dojemanje ali razumevanje energijskih polj. Ali so to zmagovalne kombinacije sodobnega vodje? Morda še kaj manjka. Trudili se bomo, da bomo dodajali aktualne nove programe bodisi na osnovi pobud, prejetih s strani posameznikov, podjetij in organizacij bodisi na osnovi zaznanih poslovnih trendov v svetu.

Webinari, knjižara, pristup naprednom sadržaju,...

Razvijamo vlastitu online knjižaru i knjižnicu i pristup detaljnim naprednim sadržajima. Također smo u fazi razvoja online seminara i drugih inteligentnih IT rješenja koja će vam donijeti znanje izravno na vaše radno mjesto ili vaš dom.

Predstojeći događaji

Napovedana usposabljanja spremljajte v razdelku Napovednik. Naročite se tudi na prejemanje elektronskih novic in redno vas bomo obveščali o poslovno-razvojnih vsebinah ter napovedanih dogodkih, organiziranih z naše strani in/ali z strani naših partnerjev.

WOTRA Fokus - eNovosti

Please publish modules in offcanvas position.